Kötelező felszerelés:

Úszósapka és fürdőruha, a többi igény szerint.
Az öltözőben papucs vagy cipőzsák használata kötelező!
Az uszodatérbe kérjük csak mezitláb lépjenek be!

Befizetés:

A tanfolyamokat a gyerekek csak az egyesületünk által megjelölt, az adott turnusra szól érvényes bérlettel látogathatják! Kérjük, hogy az adott turnus 4. hetében iratkozzanak be a következőturnusra, mert csak így tudjuk garantálni a csoportban a helyeiket. Kérjük, még betegség esetén is figyeljenek a befizetés időpontjának betartására! Amennyiben szüneteltetni vagy befejezni kívánják gyermekük részvételét a tanfolyamon, kérjük, hogy még a következő turnus megkezdése előtt jelezzék nekünk! A turnus első napján az üres helyeket feltöltjük. A csoportlétszámok korlátozottak, így azok betelte után már befizetést elfogadni nem áll módunkban!
Az egyesületünk által kiadott bérletek csak az adott turnusra érvényesek!
A tanfolyami díj kifizetését egyidejűleg a házirend elfogadásának tekintjük!

Hiányzás:

Hiányzás esetén (egyeztetés után) lehetőség van az elmulasztott alkalmak bepótlására.
A heti 2 alkalmas tanfolyamok esetében egyesületünknek módjában áll turnusonként 4 hiányzást a következő tanfolyami díjból jóváírni, hiányzásonként 500 forinttal.
Ezeken felül minden hiányzást pótolni kell, mert több igazolást elfogadni nem tudunk! Az elmaradt órákat bepótolni csak a folyó turnusra szóló, érvényes bérlettel lehet!
Jóváírni csak abban az esetben áll módunkban, ha a következő turnusra való befizetés legkésőbb a turnus első hetének a végéig megtörténik.
A 4 alkalmas tanfolyamokon (heti 1 úszás) jóváírásra nincs lehetőség!
Betegség, vagy egyéb halaszthatatlan elfoglaltságok miatt előfordulhatnak oktatói hiányzások, ilyen esetekben a megfelelő minőségű helyettesítésről egyesületünk gondoskodik.
Ünnepnapokon nincs oktatás, az így elmaradt órák díjait levonjuk a tanfolyamdíjjából.

2012. április 1.